Tarieven

Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen; ik ben géén professioneel fotograaf. Als je op zoek bent naar een professionele fotograaf, wil ik je graag verwijzen naar pro: Annemarie van Vugt.

Ik fotografeer puur ter ontspanning en ik haal er erg veel plezier uit. Ik help je graag op weg met een nieuwe profielfoto voor je Facebook-profiel of een zakelijke foto voor op je CV. Toch gaat er stiekem heel wat tijd zitten in het schieten van 10 gevarieerde, scherpe en bruikbare profielfoto’s.

Voor een shoot van een uur ben ik van tevoren wat tijd kwijt aan het zoeken naar de juiste locatie, en daarna ben ik toch altijd minstens 2 uur bezig met de nabewerking. Al met al ben ik na 10 foto’s ongeveer 4 uur verder.

Net als een auto heeft ook mijn spiegelreflexcamera een bepaalde levensduur. Na ongeveer 50.000 kliks zal mijn Nikon 5500 kuren krijgen.  Een van de ‘klikkende’ onderdelen van het toestel is de sluiter. Dit onderdeel is hierdoor dan dus ook gevoelig voor slijtage. Als ik de aanschafwaarde van mijn body deel door het maximaal aantal kliks, dan kom ik op €0.012 per gemaakte foto uit.

Niets is zo moeilijk als geld vragen voor een uit de hand gelopen hobby, maar omdat mijn camera ook niet gratis was, heb ik besloten een uurtarief te hanteren. Op die manier kan ik op termijn een nieuwe camera betalen, die ik dan heb verdiend door te fotograferen.

win-win!

Profiel-Shoot voor 1 persoon €90,- (€30,- per uur)

  • 1 uur waarin ik je fotografeer op een locatie naar keuze
  • 10 scherpe portretfoto’s in hoge resolutie via WeTransfer
  • professionele nabewerking (c.a. 2 uur)
  • Toegang tot beveiligde online gallerij

Wil je graag een shoot bij mij boeken? Boek hieronder een datum of neem contact op via mijn contactformulier.

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar
- Beschikbaar
16
- Geboekt
16
- In behandeling
captcha

Navigate