Meer over mij

Oké, je wil graag nóg meer over mij weten. Daar gaan we dan.

Ik ben 27 jaar oud en woon samen in Noord-Brabant. Ik werk (in de zomer iets meer dan) fulltime  als communicatiemanager bij Solero Parasols. Mijn vriend is tevens mijn collega en mijn werkgevers zijn mijn schoonouders. Volg je het nog? Mooi!

Vroeger wilde ik altijd danslerares worden, of -wie niet- dolfijnentrainster. Beide dromen heb ik laten varen en uiteindelijk koos ik na mijn VWO-eindexamen voor een studie Communicatiewetenschappen. Het communicatie-gedeelte vond ik leuk, de bijbehorende onderzoeken vond ik iets minder (500 enquêtes in laten vullen, wáárom?).

Van kleins af aan heb ik altijd gedanst, en na 20 jaar ben ik hier mee gestopt. Ineens had ik tijd over voor een andere hobby. Fotografie trok altijd al mijn aandacht, maar pas de laatste jaren ben ik me er meer in gaan verdiepen. Ik heb een cursus gevolgd om mijn camera beter onder de knie te krijgen. Om te blijven fotograferen heb ik The Focus Department in het leven geroepen, waar ik lekker kan bloggen en mijn foto’s kan delen.

Wanneer ik tijd en zin heb, zorg ik voor een leuk nieuw bericht, maar wanneer ik het te druk heb, kan er even wat radiostilte ontstaan. Ik post liever één goede blog, dan twee halve.

Check dus regelmatig even mijn pagina, wie weet staat er weer wat leuks voor je op.

 

Navigate